Translate:

Bramslev

Bramslev er en rigtig familie plads!

Med campingpladsen på toppen af de stejle bakker, sandstranden og badebroerne kan man være sikker på at man vil møde flere nysgerrige folk i løbet af dagen. "Har du fanget noget?" høres ofte.

Jeg fisker sjældent direkte ud for "badestranden", men vælger enten at gå til venstre eller højre. Man skal dog være opmærksom på fredning mod Valsgaard å. Uden for fredningsperioden kan fredningszonen fiske særdeles godt.

Man skal dog ikke afskrive stykket til mod yderfjorden. Her er bunden forholdsvis kedelig og mudret inde i bugten, men har man mulighed for at vade langs sivene møder man en utrolig flot stenbund og dybt vand helt ind under træerne. Det kan være svært at få langt bagkast her, og en flydering vil være at foretrække - men det kan lade sig gøre med lidt vilje.

Parkering helt nede ved vandet

Det er muligt ar parkere oppe på toppen af bakken, og gå ned til vanden af de stejle stier.
Det er også muligt at køre helt ned til vandet, men det koster en mønt (10 kr mener jeg) at benytte grusvejen der går helt ned til vandet.

Kort inkl fredningszoner, hotspots og parkering

Hvis du ikke kan se et parkerings ikon skal du zoome lidt ud på kortet - nogle parkeringspladser er en lille gåtur væk fra pladsen.

Se vejrudsigten for i morgen for Bramslev

Vandtemperatur sammenholdt med fangster

Stregen er vandtemperaturen, som den er blevet målt ved hver tur - i celsius.
Hver prik på den blå linje repræsentere en tur til pladsen.
De orange søjler er hvor mange fisk der kom på land på den enkelte tur.

Successrate i forskellige vindretninger på denne plads