Translate:

Campingpladsen

Nemt, bekvemt og glemt?

Campingpladsen er endnu en af de pladser hvor man sjældent ser andre fiskere. Det er en skam, for det er en stor plads, hvor der kan være mange på en gang uden at genere hinanden - og så er det en plads med potentiale for store fisk.

Selvom parkeringen, som vist på kortet nederst, er lidt væk fra pladsen skal man huske på at denne plads adskilder sig ved at græsset er slået og der er gangstier hele vejen. Det er altså "nemt at gå lidt" på denne plads - og man skal gå lidt.

Når man kommer ud til badebroen begynder pladsen for mig. Det er først efter badebroen jeg plejer at fiske. Men når man kommer herud er der også ca. 1.5 km indtil Silleborg pladsen betynder.

Turist plads

Der er ingen fredningszoner på denne plads, den ligger i forlængelse campingpladsen og det er noget yderst potentielt fiskevand der er i området - er det den perfekte turist plads?

Det korte svar: Ja, det syntes jeg.

Det lidt længere svar er at det er en god turistplads for dem der gerne vil have snørren i vandet med det samme og går efter at få fanget deres første "Mariager Fjord havørrede". Sådan en første og andendags plads. Når man har mærket til fjordens ørreder ville jeg anbefale man også testede nogle af de andre pladser i fjorden.

Frisk vand og leopardbund

Som det er tilfældet så mange andre steder i fjorden løber der også frisk vand til her. Hvor det andre steder er som åer der er fredet eller kildesspring der stille løber ud er det her en mellemting. Det er en å, som faktisk også kan se på kortet nederst på siden hvis man kigger godt efter, men den er nok ikke stor nok til at der kan gå fisk op i den, hvorfor der ikke er fredet. Men ligesom det er tilfældet ved pladser som for eksempel Ørndalen tiltrækker denne friske tilførelse af vand mange fisk hele året.

Yderligere er der både badekar omkring åen og der er også områder med store sten og muslingebund. En plettet leopard bund. Det er første klasse havørrede jagt område det her...

Kort inkl fredningszoner, hotspots og parkering

Hvis du ikke kan se et parkerings ikon skal du zoome lidt ud på kortet - nogle parkeringspladser er en lille gåtur væk fra pladsen.

Se vejrudsigten for i morgen for Campingpladsen

Vandtemperatur sammenholdt med fangster

Stregen er vandtemperaturen, som den er blevet målt ved hver tur - i celsius.
Hver prik på den blå linje repræsentere en tur til pladsen.
De orange søjler er hvor mange fisk der kom på land på den enkelte tur.

Successrate i forskellige vindretninger på denne plads