Translate:

Flintebugten

I den tid jeg boede på Ouegårds Mølle, var dette en af mine absolut favoritpladser. Det hang nok også sammen med, at pladsen var indenfor gå afstand. Men, ikke desto mindre tog jeg her rigtigt mange fisk.
Der kan parkeres for enden af Ouegårds Møllevej, ved fårehegnet. Herfra er der en god gåtur gennem skoven, efterfølgende over marken. Man kan vælge at gå lige ud over marken, og dermed ender man på en pynt. Kigger man langs kysten ind mod land fra pynten, kan man se Villestrup å’s udløb. Man står faktisk lige i fredningsbæltet. Det er derfor nødvendigt at gå til højre, til man når til et sømærke, der står lidt ude i vandet. Her slutter fredningsbæltet, og fiskeriet kan begynde.
Fiskeriet er oftest bedst fra den næste pynt, og ind i det der kaldes Flintebugten. Her veksler bunden mellem sten, muslingebanker og små rev. Hele strækket kan holde fisk.

Pladsen fisker bedst i sydlig eller nordlig vind. Vestenvind står lige ind på, så den kan være en udfordring. I østenvind har jeg ofte oplevet, at pladsen er helt død.
I efteråret 2013 fangede jeg på denne plads min til dags dato største Mariager fjord fisk. Fisken vejede 5kg, og blev fanget på en str. 10 kobberbasse.

Kort inkl fredningszoner, hotspots og parkering

Hvis du ikke kan se et parkerings ikon skal du zoome lidt ud på kortet - nogle parkeringspladser er en lille gåtur væk fra pladsen.

Se vejrudsigten for i morgen for Flintebugten

Vandtemperatur sammenholdt med fangster

Stregen er vandtemperaturen, som den er blevet målt ved hver tur - i celsius.
Hver prik på den blå linje repræsentere en tur til pladsen.
De orange søjler er hvor mange fisk der kom på land på den enkelte tur.

Successrate i forskellige vindretninger på denne plads