Translate:

Ørndalen

Ørndalen er en af de pladser der tiltrækker rigtigt mange lystfiskere. De gode parkeringsmuligheder tæt på pladsen, de manke kilder der løber ud fra de omliggende bakker og sidst men ikke mindst de varierede bundforhold på hele pladsen gør pladsen til et godt bud på en "dagsplads". Vælger du ørndalen kan du altså komme til at fiske under præcis de forhold du har lyst til ude at skifte plads.

Bundforhold og hotspots

På kortet nedenfor vises de hotspot der ofte fisker "lidt bedre" end de andre strækninger på pladsen. Det sagt, så er det ikke blevet aftalt med fiskene at de kun vil hugge i de markerede områder. Det er blot her det anbefales at man bruger et par kast på at se om der er nogle hug-villige fisk. Helt inde i bunden opleves der lidt oftere mindre fisk end på pladsen længst ude. Det har måske noget med bundforholdene og de badekar der er herinde. Specielt i de to områder helt inde i bunden kan det vrimle med stimer af 25-35 cm fisk i foråret. Herinde findes der også en blødere bund end når man bevæger sig længere ud.

Kort inkl fredningszoner, hotspots og parkering

Hvis du ikke kan se et parkerings ikon skal du zoome lidt ud på kortet - nogle parkeringspladser er en lille gåtur væk fra pladsen.

Se vejrudsigten for i morgen for Ørndalen

Vandtemperatur sammenholdt med fangster

Stregen er vandtemperaturen, som den er blevet målt ved hver tur - i celsius.
Hver prik på den blå linje repræsentere en tur til pladsen.
De orange søjler er hvor mange fisk der kom på land på den enkelte tur.

Successrate i forskellige vindretninger på denne plads