Brenda

En flue der fanger fisk!

Brenda fluen er bare en storfanger! Det er sådan en af de fluer der er rigtigt tilgivende at fiske med fordi den imitere alt og ingen ting. Du kan altså fiske den i små nyk, lange strøg eller "op under armen".

Når du har stået på pladsen i flere timer uden at mærke noget og din indtagning begynder at blive lidt monotom er brenda et godt valg at skifte til - den fisker godt monotomt.

Således landede jeg en 4. plads fisk på brenda fluen til Mariagerfjord Flycup 2015, og flere af top 10 fiskene var alle fanget på denne flue. De andre jeg stod sammen med denne efterårs dag fik også alle fisk - på brenda fluen.

Bindebeskrivelse

Daniel Holm har lavet en fin bindevideo der viser hvordan man skal binde en brenda flue. Det er klart at man kan variere i materialerne, men de vigtigste elementer er i min optik at man bibeholder kuglehovedet og salmon supreme dubbingen. Hvilket hackel man bruger er lidt lige meget efter min mening. Man kunne godt forestille sig en "Brenda vinter variant" med pink hackel...

Materialesæt

Daniel holm har i hans butik sammensat en materiale pakke så du nemt kan komme i gang med at binde denne favorit fra Ove monrad!
Køb materialerne til Brenda fluen her: Fluebinding.nu